Baby- en peuterzwemmen
Binnen

Baby- en peuterzwemmen

Een krachtige stimulans voor de ontwikkeling van je kind

Zoek je een leuke activiteit met je baby, dreumes of peuter? Kom samen zwemmen!

Als ouder heb je een belangrijke rol bij het watervrij maken van je kindje. Door samen te genieten en plezier te maken, raakt je kleintje op een goede manier vertrouwd met water. In de lessen doen we leuke oefeningen en spelletjes op vrolijke muziek.

Goed voor de ontwikkeling
Baby- en peuterzwemmen is een krachtige stimulans voor de ontwikkeling van je kind. De beweegoefeningen zijn goed voor de motoriek en maken het lichaam sterker. Ook de zintuigen worden volop geprikkeld.

Essentiële vaardigheden
Drijven op de buik en rug, adem inhouden, onder water gaan, op de kant klauteren. In de lessen leert je kindje essentiële vaardigheden om straks een goed begin te kunnen maken met de zwemlessen. Jullie volgen de lessen onder begeleiding van een gediplomeerde zwemlesgever. Samen zwemmen is een goede manier om de band met je kind nóg sterker te maken.

Indeling groepen:
09:00 - 09:30 0 tot 1 jaar
09:30 - 10:00 1 tot 2 jaar
10:00 - 10:30 2 tot 3 jaar
10:30 - 11:00 3 tot 4 jaar


Wat heb je nodig in het zwembad?
Al onze zwembaden zijn ingericht op de allerkleinsten. Zo hebben we aankleedkussens en prullenbakken aan het instructiebad, een box in de groepskleedruimte en een magnetron in de horeca om voeding op te warmen. Zwembandjes zijn niet nodig. Wat je wel nodig hebt? Je ziet het in onderstaande checklist.


Praktische tips:

  • Trek de zwemluier pas aan in het zwembad.
  • Om spugen tijdens de les te voorkomen, is het verstandig als er minimaal één uur zit tussen het eten en het zwemmen.
  • Heeft je kleintje koorts, open wondjes, net een vaccinatie gehad of een oog- of oorontsteking? Dan raden wij af om te zwemmen.

Deelnemen:
Voor het Baby- Peuterzwemmen hoef je je niet van te voren in te schrijven. Het is vrije inloop. Je kunt kort voor de les langs de kassa om te betalen, daarna kun je deelnemen aan de les.

LET OP: Per kind mag maximaal 1 ouder/ verzorger mee het water in.

Wat heb je nodig?

  • Zwemluier / gewone luier
  • Zwemkleding
  • Handdoek / Hydrofieldoek

Tarieven

Los ticket
8,90
12 rittenkaart
97,70
Barcodepas verplicht bij 12 rittenkaart (eenmalig)
6,20
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.