Contact

Adresgegevens:
Zwembad De Banakker
Parklaan 12
4873 ER Etten-Leur


Contactgegevens:
Tel: 076-5013772
E-mail: debanakker@sportfondsen.nl


Openingstijden receptie:
Maandag 08:30 - 21:00 uur
Dinsdag 08:30 - 22:00 uur
Woensdag 08:30 - 22:00 uur
Donderdag 08:30 - 21:00 uur
Vrijdag 08:30 - 21:00 uur
Zaterdag 08:00 - 15:00 uur
Zondag 09:00 - 15:00 uur


Waar kun je ons vinden?
Wanneer je van plan bent om met het openbaar vervoer richting zwembad De Banakker te komen, kijk dan goed op www.9292.nl zodat je niet voor verrassingen komt te staan!

Heb je een tip voor ons of een vraag waarmee we je kunnen helpen, dan horen we dat graag!
Vul hieronder het contactformulier in en we gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag. Je kunt ons natuurlijk ook bellen op telefoonnummer 076-5013772. We zijn telefonisch bereikbaar voor al jouw vragen.

Heb je een vraag?

Nog 500 tekens resterend

Algemeen

Klik hier voor een overzicht van de reguliere openingstijden.

Klik hier voor een overzicht van onze tarieven.

Ja, er zijn grote kluisjes aanwezig in onze garderobe. Je kunt gebruik maken van de kluisjes met een €0,50 munt. Na afloop ontvang je de €0,50 munt weer terug.

Op dit moment zijn bovengenoemde kluisjes gesloten. Dit i.v.m. de looproute door Corona. Je spullen kun je kwijt in de zwemzaal. Onderstaande kluisjes zijn wel geopend. hier kunnen waardevolle spullen in worden bewaard.

Op de zwemzaal zijn er kleine kluisjes aanwezig. Hier kun je bijvoorbeeld een portemonnee of telefoon in leggen. Ook deze kluisjes kosten € 0,50 borg.

Ja, aan de kassa is het mogelijk om zwembandjes en zwemluiers aan te schaffen. Kinderen zonder zwemdiploma mogen alleen onder begeleiding van een volwassene (18 jaar of ouder) zwemmen.

Je kunt bij ons de eerste 2 uur gratis parkeren.

Hiervoor dien je je parkeerkaartje af te stempelen aan de kassa

Ja, gevonden voorwerpen worden maximaal twee weken bewaard bij de receptie. Om contact op te nemen met de receptie Klik je hier

Zwemles

Om je in te schrijven voor zwemles klik je hier. Dit kan vanaf 3,5 jaar.

Je kunt je kind telefonisch of via e-mail afmelden voor de zwemles. Klik hier om contact op te nemen.
Vermeld duidelijk de naam van jouw kind en bij voorkeur ook het pasnummer. In het geval dat je kind i.v.m. ziekte eenmalig niet naar de les kan komen, kan jouw kind een inhaalles volgen. Deze kun je zelf inplannen via deze website. Op de homepage naar beneden scrollen en klik op 'inhaalles of extra zwemles plannen'.

Wil je contact over de verwachte wachttijd van jouw kind? Dat kan telefonisch of via e-mail. Klik hier om contact op te nemen.

Alleen tijdens de volgende momenten vervallen de zwemlessen

- Zomervakantie

- Feestdagen

Kinderen zijn kwetsbaar en moeten in een veilige omgeving leren zwemmen. Niet alleen fysiek, maar ook sociaal. Om duidelijkheid te scheppen, heeft de Nationale Raad Zwemveiligheid samen met partners in de zwembranche de Gedragscode Zwembranche voor aanbieders van zwemlessen opgesteld. Is er echt iets mis of maak je je grote zorgen? Dan kun je anoniem terecht bij de meldlijn van het NOC*NSF, via telefoonnummer: 0900 202 55 90 (maandag t/m vrijdag 08.00 – 20.00 uur, gebruikelijke belkosten) of via WhatsApp: 06 53 64 69 28.

Je kunt de vorderingen van jouw kind volgen door in te loggen op het leerlingvolgsysteem. Hier worden na elke zwemles zo spoedig mogelijk de scores toegevoegd. Het leerlingvolgsysteem kun je eenvoudig openen op de website. Klik hier.

Je kunt het voor je kind makkelijker maken door veel te gaan zwemmen. Doe dan geen oefeningen, maar maak het zwemmen leuk. Ga samen van de glijbaan of doe spelletjes. Jouw aanwezigheid zorgt ervoor dat je kind zich op zijn/haar gemak gaat voelen in het water. Dat geeft zelfvertrouwen!

Een kind moet eerst ‘watervrij’ zijn alvorens het kan leren zwemmen. Voor ons is een kind watervrij als het zonder angst in speelse situaties geheel onder water durft en een aantal tellen zonder hulpmiddelen goed kan drijven op buik en rug.

In onze visie kunnen kinderen van 4 à 5 jaar alleen maar leren door te spelen. Een kind van die leeftijd kan niet een heel uur alleen maar baantjes zwemmen. Er worden wel banen gezwommen, maar wij proberen dat zoveel mogelijk met speelse vormen te combineren, waardoor een kind zwemles leuk vindt en sneller leert. Wij leren de kinderen vanaf de eerste les al zelfstandig en in groepjes te werken. Met opdrachtkaarten oefenen kinderen zelfstandig bepaalde vaardigheden die eerder al zijn aangeleerd. Hierdoor kan de zwemlesgever heel gericht met een klein groepje intensief iets oefenen.

Opwaarderen kan in de omgeving van jouw kind in onze webshop.

Stap 1: Gaan naar onze webshop en log eenvoudig in.
Stap 2: Kies voor het tabblad “Abonnement”.
Stap 3: Kies het juiste zwemlesproduct en plaats deze in de winkelmand.
Stap 4: Vergeet niet om de juiste kaart te selecteren (bestaande kaart als jouw kind al zwemt).
Stap 5: Controleer of het juiste kaartnummer onder in beeld staat.
Stap 6: Ga vervolgens door naar afrekenen en ga door in de iDEAL omgeving
Stap 7: De kaart is opgewaardeerd en je kunt nu eenvoudig de les afwaarderen via onze afwaardeerzuil en de bon meenemen naar de zwemzaal.

Banenzwemmen

Ja, banenzwemmen is mogelijk. Voor tijden en tarieven Kijk je hier Let op! Vooraf inschrijven is verplicht.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.