Zomerabonnement 2024

Laatste nieuws

Zomerabonnement 2024

iStock-1048821254

1 juli t/m 18 augustus

Zomerabonnement 2024

(1 juli t/m 18 augustus)

Het zomerabonnement

Deze zomer biedt zwembad De Banakker u het zomerabonnement aan. Het abonnement is geldig tijdens de recreatieve zwemuren van 1 juli tot en met 18 augustus 2024.

Zwempas

Het abonnement wordt geplaatst op een zogenaamde electronische zwempas. Deze pas kost eenmalig €6,20. Bent u al in het bezit van onze zwempas, dan zetten wij het zomerabonnement hier eenvoudig bij.

Een zomerabonnement is persoonsgebonden. Dit betekent dat het abonnement alleen gekoppeld kan worden aan een zwempas waarop uw NAW- gegevens en een digitale pasfoto staan. Als meerdere personen uit het gezin een zomerabonnement aanschaffen, al ieder zijn eigen zwempas moeten aanschaffen.

Alles op een rijtje

  • Het zomerabonnement is geldig van 1 juli tot en met 18 augustus 2024
  • U kunt in deze periode onbeperkt zwemmen in onze binnenbaden tijdens de recreatieve zwemuren (vrijzwemmen en banenzwemmen). Het rooster is te vinden op onze website www.debanakker.nl en in een aparte folder
  • Per persoon betaald u €55,- (exclusief zwempas á €6,20). Ben u al in het bezit van onze zwempas dan vervallen de kosten van €6,20
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.