Leerlingvolgsysteem

Leerlingvolgsysteem

Je kan de vordering van je zoon/dochter volgen via het leerlingvolgsysteem op internet.

Middels smileys is te zien aan welke eisen je zoon/dochter voldoet en waar nog aan gewerkt moet worden. De lesgevers vullen deze scores in, dit zal niet na elke les gebeuren omdat er voor elke vaardigheid één of meerdere lessen nodig is om aan te leren.

Om in te loggen heb je de electronische betaalpas nodig en de naam van je kind. De gebruikersnaam is de voor en achternaam van het kind (zonder tussenvoegsels), het wachtwoord is het nummer dat voor op de pas staat. Bijvoorbeeld Jan den Boer = gebruikersaam: janboer.

Mocht je niet in kunnen loggen dan vragen wij je contact op te nemen met onze receptie (debanakker@sportfondsen.nl of bel naar 076-5013772)

Onder het kopje zwemles staan de scores van het huidig niveau en kun je de scores van eerdere niveaus inzien en het aantal aan en afwezige lessen.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.