Binnen

Aquafit 50+

Blijf fit, actief en vitaal!

Bij gezond ouder worden hoort bewegen. Wie regelmatig beweegt blijft langer mobiel. Aquafit 50+ is hét beweegprogramma voor de vitale, actieve senior. Met oefeningen in water, op passende muziek, versterk je spieren en gewrichten zodat alledaagse bewegingen makkelijk uitgevoerd kunnen worden. Hierbij houdt de activiteit rekening met onder meer de kracht, lenigheid en snelheid van iedere deelnemer. Kortom, je blijft actief, fit en vitaal!

Door de opwaartse druk van het water is de schokbelasting minimaal. Jouw spieren, botten en gewrichten blijven lekker soepel. In groepsverband train je op muziek die het tempo van de oefeningen aangeeft. Je kunt ontspannen werken aan je lenigheid, uithoudingsvermogen en kracht.

De lessen worden gegeven in het diepe en ondiepe bad. Hou er rekening mee dat u wel moet kunnen zwemmen om deel te nemen aan de lessen in het diepe bad. Voor de lessen in het ondiepe bad hoeft u niet perse te kunnen zwemmen.

Donderdag
9:30 - 10:15 uur diep en ondiep bad
10:15 - 11:00 uur diep en ondiep bad

Vrijdag
10:00 - 10:45 uur diep bad

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek

Tarieven

Los ticket
7,40
12 rittenkaart
81,40
Barcodepas verplicht bij 12 rittenkaart (eenmalig)
6,20
Jaarabonnement voor vrijzwemmen, banenzwemmen en aquasporten
336,60
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.